Stressbehandling Midtsjælland

Jeg har udviklet en effektiv stress behandling, som både inddrager kroppen og psyken, og behandlingen forebygger stress.
Nogle af de mest fremtrædende symptomer ved stress er : koncentrationsbesvær, hjertebanken, indre uro, appetitløshed, søvnproblemer, træthed, angst og depression.
Dertil kommer en lang række andre kropslige, følelsesmæssige eller adfærdsmæssige problemer. Hvilket ligeledes kan frembringe ovenstående symptomer.

Mange lider af stress uden at vide det og bryder pludselig sammen fysisk eller psykisk, hvilket altid opleves chokerende. Derudover kan det være svært, at sætte ord på dette sammenbrud, der pludselig skabes. Det er her vigtigt at få afklaret om det er stress eller noget andet, som lægger bag de fysiske eller psykiske symptomer.
Stress er farlig, da stress kan lede til depression, forringelse af kognitive evner og livsstilssygdomme, så det er vigtigt at søge behandling med det samme.

Hvordan foregår stressbehandling?

Hos mig behandles stress ramte med Kranio Sakral Terapi, samtale terapi, træning i mindfulness og opfordring til at finde en
motionsform der passer til det enkelte individ. Stressramte gennemgår en personlig udvikling for at ændre den stressede livsstil.
En stressramt har oftes udviklet nogle uhensigtsmæssige personlighedstræk, reaktionsmønstre og holdninger, som er med til at skabe og oprette stress.
Disse mønstre skal bevidstgøres, så en ny og mere hensigtsmæssig adfærd kan komme frem.

Kontakt os gerne på tlf: 29 77 34 67 eller via vores kontaktformular.

 

FAQ

Hvordan kan jeg genkende symptomerne på stress?

 

Hvordan kan jeg vide, om jeg lider af stress?

 

Hvorfor er det vigtigt at søge behandling for stress?

 

Hvordan foregår stressbehandling hos Terapi for krop og sind?

Sidebar
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot