Særligt sensitive

Lægger du mærke til mange detaljer og nyder fine og sarte dufte, smage og lyde ? Kan du blive dybt bevæget af musik, kunst og film ?

Føler du dig tit overstimuleret af aktiviteter, stress, støj, smerte og andre menneskers stemninger ? Har du ofte brug for ro og tid til dig selv
for at trives ?

Kan du genkende mange af ovenstående spørgsmål, har du formentlig et særligt finmærkende nervesystem der opfanger flere detaljer og bearbejder stimuli på et dybere niveau. Når du ligger mærke til flere detaljer og nuancer, bliver du også mere overstimuleret. Ikke fordi du tåler mindre, men fordi du observerer meget mere og bearbejder det på en mere detaljeret måde. Alle besidder sensitivitet, men for nogle fylder det mere end andre.

Mennesker der lever i god overensstemmelse med sin sensitivitet er ofte meget hensynsfulde og empatiske, og behagelige at være sammen med. Men det kan også være en udfordring, hvis ikke alle forstår den særligt sensitive.

Jeg arbejder med sensitivite som ikke tidligere har været bevidst om sine karaktertræk og derfor har fået stresset sig selv med krav om at være mere fremme i skoene og ude i verden, mere end de egentlig trives med.

Du kan få hjælp til at acceptere og leve bedre med at være lige præcis den du er. Det er der nemlig en enorm styrke og ro forbundet med.

Jeg er selv særligt sensitiv, så jeg ved hvilke udfordringer der kan være, men også hvilke fordele der kan være, når sensitiviten får lov at udfolde sig.

Kontakt mig omkring Særligt sensitive

Så hvis du kan bruge min hjælp til at skabe mere ro og balance i din hverdag, så er du velkommen til at kontakte mig på tlf: 29 77 34 67. Jeg står altid klar til at hjælpe dig allerede i dag.