Kranio Sakral Terapi Børn

Problemer hos børn kan være en ubalance i kroppen, der er opstået under fødslen, ved fald, operationer og ved chok/traumer.
De fleste børn er glade for Kranio Sakral Terapi, da det er en blid og nænsom behandling. Der kan også være brug for at behandle mor, da mor er tæt forbundet til barnet´s 7 år.

Velegnet til :

Særlig sensitivitet, indlæringsvanskeligheder, sengevædning, hovedpine/migræne, urolighed, spændinger i maven, spændinger i nakke og rygmuskler, søvnbesvær, hyperaktivitet, vejrtrækningsproblemer, astmaAllergi, ADHD, Aspergers, Tourette, Autisme, tandproblemer,tandstilling, skæren tænder og meget andet.

Behandlingen foregår i samarbejde med forældrene. Dvs. vi taler sammen i telefon eller mailer sammen inden behandlingen og aftaler, hvad jeg skal behandle jeres barn imod. Under behandlingen er der 100 % fokus på barnet, så det føles trygt. De fleste børn nyder behandlingen, og falder hurtigt til ro på briksen.

Tit fortæller forældrene, at børnene har sagt “jeg trænger til en behandling”, da mange af de børn, der kommer, har ofte ikke meget ro i deres krop. Det er børn med ADHD, indlærings- og koncentrationsbesvær og hyperaktivitet. Når børnene får et flow i kroppen, falder de til ro og kommer mere i balance med sig selv og omgivelserne.

Kontakt mig gerne på tlf: 29 77 34 67 eller via min kontaktformular.