Mindfulness og blid yoga i Slagelse og Boeslunde

Det Engelske ord Mindfulness peger på sindets evne til at forholde sig bevidst til sine oplevelser.
Hvilket betyder at man er opmærksomhed på en særlig måde, med vilje, i nu´et og uden at bedømme.
Når man praktisere mindfulness, så tømmer man altså sindets evne til at være opmærksom her og nu uden at bedømme sine oplevelser.

Målet  er således at give den praktiserende en større grad af mental frihed til at reagere konstruktivt, når man oplever forstyrrende tanker, følelser og situationer.

Den vigtigste pointe ved mindfulness er, at psykologisk sundhed og velvære ikke er afhængigt af tankernes indhold, men af vores forhold til tankerne.
Denne mentale frihed opstår, når man bliver i stand til at vælge, hvor meget energi og opmærksomhed, man selv ønsker at give sine tanker.

Mindfulness og bevidst nærvær i hverdagen giver større ro og balance i livet. her lærer du forskellige “mindfulness-teknikker” som du med det samme kan bruge i hverdagen.

Blid yoga er en blanding mellem yin yoga og Hatha yoga. Blid yoga er godt når du føler, at du har brug for en pause fra hverdagen, eller når du vil forkæle dig selv.
Der vil være fokus på små bevægelser og lange dybe stræk, med fokus på åndedrættet. Således du får kroppen i bevægelse og kan mærke hvert stræk dybt i musklen.

Behandlingen med mindfulness og blid yoga

Mindfulness og blid yoga sessionerne tilrettelægges helt efter dine behov. Ønsker du større ændringer i dit liv vil jeg anbefale dig et forløb på 5 – 10 sessioner fordelt over ca. 2 måneder.

Jeg underviser hver uge forskellige hold hjemme på gården, i LOF og i FOF

Jeg tilbyder både Mindfulness og blid yoga i Slagelse og Boeslunde, nær Korsør og Skælskør. Her tilbyder jeg den blide yoga, som er en kombination mellem Yin og Hatha yoga, hvor du forkæler dig selv med denne afslappende pause fra hverdagen.

Mindfulness og blid yoga i Slagelse samt Boeslunde

Har du spørgsmål til mine mindfulness og blide yoga sessioner i Slagelse og Boeslunde? Så er du mere end velkommen til at ringe til mig på tlf: 29 77 34 67 eller skriv til min mail via. min  kontaktformular.

Sidebar
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot